Услуги

Как можем да Ви помогнем?

В живота на човек освен радостни има и тъжни мигове. Всички те настъпват в момент, когато най-малко ги очакваме и никога не можем да бъдем подготвени за тях. 

 Нашите екипи са денонощно на ваше разположение за информация и консултации както в Ловеч, така и в страната.

01.

Погребение

Траурна агенция „Светлина“ организира погребения на територията на цялата страна, включително и погребения на покойници от различни вероизповедания.

02.

Кремация

Кремирането се извършва в нови съвременни кремационни пещи. Температурата, при която изгаря тялото е 800°-1000°С. След приключване праха се запечатва в урна.

03.

Панахида

Траурна агенция „Светлина“ организира панихида за 40-я ден, за 3, за 6 месеца и за годишнини. Панихиди могат да бъдат направени във всяка черква  или гробище.

04.

Транспорт

Агенцията извършва репатриране на тленни останки в страната със специализиран транспорт, съобразен изцяло със изискванията за пренасяне на тленни останки.

05.

Кетъринг

Пресен, разнообразен и на добра цена кетаринга на погребална агенция “Светлина” е най-доброто решение. За опело, помен или панахида. 

06.

Траурни стоки

Агенцията прдлага съдействие за всички видове траурни стоки, които са необходими, като ковчези, цветя, кръстове, урни, венци, вази и други.

07.

Документи

Съдействаме за набавянето на всички видове документи, необходими за провеждане на покребението, като смъртен акт, квитанции за гробно място и други.

08.

Хладилна камера

Разполагаме с хладилна камера, която поддържа температура от 0° до 4°С за правилно съхранение на покойните. Съобразена е с всички  изисквания.

Връзка с нас

Обади се: +359 888 181 803

Допълнителни услуги

Ние работим с всяка индивидуална ситуация и предлагаме разнообразни пакети, които отговарят на нуждите и бюджета на нашите клиенти.

Ако имате нужда от нашите услуги или имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас чрез формата за контакт или на посочените телефони и имейл. Ще бъдем радостни да ви помогнем и да ви предоставим необходимата подкрепа в този труден момент.